ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаПівденно-Українська АЕС проведе модернізацію за 660 млн. гривень

Південно-Українська АЕС проведе модернізацію за 660 млн. гривень

Південно-Українська АЕС 7 травня за результатами тендерів замовила у ТОВ «Кузнецовське налагоджувально-монтажне підприємство «Електропівденмонтаж» роботи на енергоблоці №3 на загальну суму 660,05 мільйона гривень

 

Південно-Українська АЕС 7 травня за результатами тендерів замовила у ТОВ «Кузнецовське налагоджувально-монтажне підприємство «Електропівденмонтаж» роботи на енергоблоці №3 на загальну суму 660,05 мільйона гривень.

Як пише місцеве видання «Гард», до 12 листопада модернізують керуючі системи безпеки з заміною уніфікованих комплексів технологічних захистів за 398,5 мільйона гривень, а також систему нормальної експлуатації важливою для безпеки реакторного відділення, підсистеми контрольно-вимірювальних приладів, технологічного захисту, блокування і сигналізації, системи автоматичного регулювання та дистанційного управління за 261,55 мільйона гривень.

Сума угод на 4% нижче загальної очікуваної вартості закупівлі в 688,99 мільйона гривень.

Як повідомлялось раніше, американська компанія Westinghouse поставила дві партії ядерного палива для Запорізької АЕС.

У цьому році запланована поставка шести партій ТВЗ-WR: чотири партії - для ВП ЗАЕС, дві - для ВП ЮУАЕС.

Нагадаємо, в 2104 році ДП "НАЕК" Енергоатом "підписав договір про постачання ядерного палива з американо-японською компанією Westinghouse. Вона виробляє паливо на своєму заводі в Швеції. Таким чином, українські атомні відмовилися від палива російської компанії «ТВЕЛ».

 

 
Коментарі (0)