ГоловнаПослугиФінансування ЖКГНегода зробила столичний понеділок вихідним

Негода зробила столичний понеділок вихідним

Завтра для всіх бюджетних організацій Києва та області оголошено вихідний, оскільки, хоча затори усунуті, рух громадського транспорту досі проблематичний.

Таке рішення було прийнято під час селекторної наради у Кабміні, яку провів віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, - інформує УНН.

Окрім того Кабмін рекомендує усім підприємствам столиці та області, незалежно від форм власності, оголосити завтрашній день вихідним.

Нагадаємо, київський міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, аби зменшити навантаження на систему громадського транспорту звенувся до керівництва міста і країни з пропозицією оголосити понеділок  вихідним.

Станом на ранок  у столиці ліквідовані затори та відновлено рух швидкісного трамваю на Троєщині та Борщагівці.

«Всю ніч на дорогах столиці працювали дев’ять груп оперативного реагування, які допомогли ліквідувати затори. В місті залишилося лише дві проблемні ділянки, де зараз зосереджені всі сили. Відновлено роботу швидкісного трамваю, а рух трамваїв на Подолі відновлять протягом дня – наразі колії розчищають вручну. Сьогодні також відновлено постачання продуктів, у тому числі і хлібу, до столичних магазинів. Залишається проблемним під’їзд до маленьких магазинів, де ще не розчистили під’їзди, але цю проблему вирішать протягом дня», – повідомив голова КМДА Олександр Попов.

Як зауважив перший заступник голови КМДА, питання відновлення руху тролейбусів залишається найбільш проблематичним – їх запустять лише на тих маршрутах, де вже повністю очистили проїжджу частину. Автобусний рух відновлюватимуть протягом дня, аби завтра на ранок працювали всі маршрути. Київський метрополітен продовжує працювати в посиленому режимі. У разі необхідністю його роботу подовжуватимуть. Департамент транспорту також відпрацьовує питання відновлення роботи маршрутних таксі.

 
Коментарі (0)