ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоРада не підтримала надзвичайний стан в енергетиці

Рада не підтримала надзвичайний стан в енергетиці

Прем’єр обурений неприйняттям Радою закону про введення надзвичайного стану в енергетиці. Пан Яценюк пригрозив депутатам, що через таке рішення вони будуть «сидіти зимою без газу».

Верховна Рада не підтримала закон про введення надзвичайного стану в енергетиці. Відповідні дані розміщені на сайті Парламенту. 

Спікер Рад Олександр Турчинов дав слово Прем'єр-Міністру Арсенію Яценюку, який досить емоційно висловив претензії до нардепів.

«Шановний пане голово, шановні народні депутати я в першу чергу звертаюсь до коаліції, яка повинна підтримувати Уряд України, бо Уряд сформований на коаліційному принципі. Будете сидіть зимою без газу. Зрозуміло? Якщо не будете підтримувати урядові законопроекти. Я виступ закінчив», – висловився пан Яценюк.
 
Раніше Прем’єр закликав депутатів ввести надзвичайний стан в енергетиці і прийняти закон про модернізацію газотранспортної системи.
 
Нагадаємо, 19 червня Уряд схвалив введення надзвичайного стану в енергетиці. У Кабміні передали відповідні проекти законів до Парламенту.
 
Коментарі (0)