ГоловнаФоторепортажНадзвичайні подіїРаду «штурмують» тисячі противників Податкового кодексу та уряду

Раду «штурмують» тисячі противників Податкового кодексу та уряду

У Києві сьогодні десятитисячний мітинг зібрався під стінами Верховної Ради. Учасники протесту вийшли на акцію з вимогами не приймати новий Податковий кодекс та відправити у відставку уряд.

Сьогодні під стіни Верховної Ради вийшло на мітинг проти нового Податкового кодексу близько 10 тис. осіб, передає «РБК-Україна».

На акції протесту учасники встановили штучні голови корів та ялинки.

Поміж тим, учасники мітингу також вимагають відставки уряду. Так, протестувальники тримають плакати з гаслами: «Так - спецрежиму ПДВ, ні - продажу землі», «Уряд Яценюка - у відставку».

Поміж тим, на вході до Площі Конституції бажаючих приєднатися до акції протесту обшукують правоохоронці.

Аналогічні мітинги проти ухвалення Податкового кодексу пройшли і в інших містах. Зокрема, на Львівщині підприємці перекривали рух на міжнародній трасі Київ-Чоп. А в Хмельницькому мітингувальники штурмували будівлю ОДА, виламавши двері.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 8 грудня біля будівлі Верховної Ради проходила акція з вимогою відставки Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Кількість мітингувальників під Радою налічувала до 3 тисяч осіб. Примітно, рух транспорту на вулиці Грушевського було частково перекрито.

 
Коментарі (0)