ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРайцентрам Тернопільщини пообіцяли друге життя

Райцентрам Тернопільщини пообіцяли друге життя

Під час робочої поїздки до Заліщиків голова облдержадміністрації Валентин Хоптян провів нараду з господарським активом району. Окрім інших питань йшлося про перспективи розвитку районного центру

Один з райцентрів Тернопільщини – місто Заліщики – отримав додаткові шанси на оновлення.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

Як зазначається у повідомленні, під час робочої поїздки до Заліщиків  голова облдержадміністрації Валентин Хоптян провів нараду з господарським активом району. Окрім інших питань йшлося про перспективи розвитку районного центру.

«Заліщики мають славну історію, а також чудове географічне розташування. Приємно, що сьогодні тут відбуваються позитивні зміни – завершується реконструкція комплексу районної лікарні, розпочато ремонт центральної вулиці. Але ще потрібно чимало зробити, щоб місто набуло сучасного європейського вигляду», - сказав у своєму виступі Валентин Хоптян.

Під час наради йшлося про потребу ремонту фасадів міських будинків, встановлення нових тротуарів та бруківки, заміни освітлення міських вулиць і скверів, впорядкування наявних на території м. Заліщики паркових зон, завершити роботи на стадіоні тощо.

«Ми шукатимемо кошти для проведення цих робіт у державному бюджеті. Тут на нараді присутні Заліщицький міський голова та голова Заліщицької районної ради, які подумають, що на ці цілі можна використати з місцевих бюджетів, – зазначив Валентин Хоптян. -  Зрештою, вважаю, що до цієї справи долучаться всі небайдужі. То ж, думаю, що за кілька місяців у Заліщиках відбудуться позитивні зміни».

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)