ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРічний бюджет Києва виконано майже на третину

Річний бюджет Києва виконано майже на третину

За чотири місяці загальний фонд бюджету Києва виконано майже на 34% від річного плану

Станом на 1 травня до загального фонду бюджету міста Києва надійшло 9 292,9 млн грн доходів, що становить 33,8% річного плану.

Про це із посиланням на дані оперативної звітності Департаменту фінансів заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, повідомляє прес-служба КМДА.

Приріст до аналогічного періоду минулого року становить 1 915,7 млн грн, тобто 26%.

Приріст податку на доходи фізичних осіб становить 31,7%, тобто 1 037 млн грн. У сплаті за землю приріст складає 139,5 млн грн, тобто 8,9%. Приріст податкових надходжень – 1642,6 млн грн.
До бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста Києва станом на початок місяця надійшло 215,5 млн грн (35,6% річного плану).

«Зараз ми бачимо планове, оптимістичне виконання бюджету. Це означає, що мерія, плануючи головний фінансовий документ, діяла відповідально та зважено. Ми можемо говорити про збалансованість, а це чи не найбажаніша характеристика галузей, які потребують точності», – наголосив Геннадій Пліс.

На його думку, така політика дозволить реалізувати всі ті проекти, які заплановані в місті.

«Ми провели «Євробачення» і зараз можемо розпочинати роботу над заходами, які відбуватимуться в місті цього та наступного року. Тобто Київ живе прогнозовано», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, станом на початок квітня поточного року до бюджету міста Києва надійшло 11 264,5 млн грн доходів, що становить 28,2% річного плану. Приріст до аналогічного періоду минулого року становив 141,4%.

 
Коментарі (0)