ГоловнаНовини ЖКГТранспортРеформувати «Укравтодор» доручать іноземцям

Реформувати «Укравтодор» доручать іноземцям

Міністерство інфраструктури залучило до реформування «Укравтодору» іноземних фахівців. Зокрема, це спеціалісти з Німеччини, Литви та Білорусі. До складу робочої групи увійдуть і вітчизняні експерти.

Міністерство інфраструктури залучило до реформування «Укравтодору» іноземних фахівців. Зокрема, при «Укравтодорі» запрацює робоча група з реформування дорожньої галузі. До команди увійдуть крім українських спеціалістів, експерти Литви та Німеччини Про це заявив Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, передає прес-служба відомства.

За його словами, 20 листопада на першому засідання групи, спеціалісти проаналізують стан дорожньої галузі України та обговорять подальші дії та 27 листопада подадуть узгоджений план змін галузі на розгляд Мінінфраструктури.

«Ще на початку року одним з пріоритетних напрямків роботи Міністерства ми обрали кардинальну зміну підходу до управління дорожньою галуззю України. Увесь цей час ми активно співпрацюємо з різними іноземними експертами. Я дуже вдячний колегам з Німеччини, Литви, Білорусі, які активно діляться досвідом та дуже допомагають у нашому прагненні зробити українські дороги не гіршими, ніж у Європі. У вересні ми підписали програму взаємодії з Міністерством транспорту та комунікацій Литовської республіки. Їх експерти візьмуть активну участь  в налагодженні роботи Укравтодору, структурними перетвореннями служби. З такою допомогою ми швидше та ефективніше позбудемося радянських методів управління дорожнім господарством», - зазначив Міністр.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, громадяни матимуть змогу слідкувати за використанням коштів, призначених на ремонт доріг. Відповідний меморандум щодо відкриття інформації про виконання робіт на автошляхах було підписано сьогодні.

 
Коментарі (0)