ГоловнаНовини ЖКГПодіїРегулятор не дозволив Укрпошті підвищити тарифи

Регулятор не дозволив Укрпошті підвищити тарифи

Національна комісія з держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації не підвищуватиме граничний тариф на універсальні поштові послуги на пропозицію Укрпошти
Національна комісія з держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації не підвищуватиме граничний тариф на універсальні поштові послуги на пропозицію Укрпошти, про це йдеться в рішенні регулятора.
 
Зокрема, Укрпошта пропонувала провести підвищення граничних тарифів в два етапи. На першому етапі, з моменту вступу пропозицій в силу і до 30 листопада 2021 року пропонувалося підвищення на 30,6%. На другому етапі, з грудня 2021 року тарифи пропонували підвищити на ще на 8,8%.
 
Регулятор вирішив відмовити Укрпошті в перегляді пропозицій щодо зміни тарифів у зв'язку з їх невідповідністю до вимог Порядку пропозицій щодо зміни тарифів.
 
У НКРЗІ відзначили, що провели 19 лютого робочу нараду з представниками Укрпошти і попросили представників держкомпанії виправити частину недоліків в частині зміни тарифів на пересилання посилок і пріоритетною письмової кореспонденції. Однак, виправлення так і не були враховані Укрпоштою, додали в регуляторі.
 
Нагадаємо, Укрпошта відмовилася обслуговувати пенсіонерів за старими тарифами. За словами гендиректора Укрпошти Ігоря Смілянського збільшення вартості послуг Укрпошти на доставку пенсій має скласти 265 млн або 11% до 2020 року. 
 
Коментарі (0)