ГоловнаВибір редакціїТранспортРеконструкції Поштової площі визначили ціну

Реконструкції Поштової площі визначили ціну

Будівництво столичної Поштової площі призупинено. При цьому, для завершення робіт необхідно більше 100 млн грн. .

Для завершення робіт на Поштовій площі в Києві необхідно 123 млн грн. . Про це заявив Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Темник, повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, Міністр пояснив, що з цієї суми 50 млн повинні бути витрачені до кінця поточного року. Це кошти, які мають надійти з міського бюджету Києва. Відповідне рішення Київради вже було прийнято.
Якщо буде профінансовано 50 млн у цьому році з міського бюджету, вдасться запустити другий тунель на Поштовій площі. Ще 73 млн грн. повинні бути витрачені в наступному році для повного завершення Поштової площі, включаючи благоустрій.

У той же час, сьогодні невідомі джерела фінансування цих 73 млн: це будуть кошти державного чи міського бюджету, або обох джерел фінансування.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», раніше Прем'єр-міністр Микола Азаров заявляв, що основною причиною затримки будівництва розв'язки на столичній Поштовій площі є брак фінансування.

Зокрема, глава Кабміну підкреслив, що зараз уряд збільшив виплати по всіх соціальних допомог. У зв'язку з чим, інші статті бюджету довелося скоротити.

 
Коментарі (0)