ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоРемонт черкаських доріг під жорстким контролем

Ремонт черкаських доріг під жорстким контролем

Завдяки контролю вдається корегувати роботу підрядної організації, вказувати на недоліки і виправляти їх.

Роботи з капітального ремонту доріг у Черкасах контролюються на всіх етапах: від виготовлення самої асфальтної суміші до ремонтних робіт на вулицях. Завдяки контролю вдається корегувати роботу підрядної організації, вказувати на недоліки і виправляти їх.  

Про це «У.к.» повідомили у прес-службі Черкаської міськради. 

Перший етап - це контроль на асфальтному заводі. Там існує спеціальна лабораторія. Вона перевіряє якість асфальту. У лабораторії проводять усі дослідження, які необхідні при виготовленні асфальту. Зокрема в лабораторії знімають проби на щільність асфальту, водостійкість. Перевіряють на необхідну кількість бітуму та щебеню. За результатами цих досліджень корегують роботу асфальтного заводу. 

Другий етап контролю безпосередньо здійснюється під час виконання дорожніх робіт. Цим займається комунальне підприємства «Черкасиінвестбуд», яке має спеціалістів з державного технагляду. За кожним із об’єктів, де проводяться роботи, закріплений спеціаліст. 

Нам декілька разів уже доводилося зупиняти роботи по вулиці Благовісній і змушувати підрядників переробляти недоліки.  Нині зупинили роботи по проспекту Хіміків, оскільки нас не влаштовують виконані роботи з фрезерування, формуванню нахилів і основи проїжджої частини, — розповів директор КП «Черкасиінвестбуд» Вадим Гураль.

 
Коментарі (0)