ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРемонт черкаських вулиць вийшов на фінішну пряму

Ремонт черкаських вулиць вийшов на фінішну пряму

З настанням морозів роботи з капітального ремонту вулиць у Черкасах призупинили. Загалом у місті встигли відремонтувати майже всі заплановані вулиці

Нагадаємо, ремонтні роботи розпочалися у серпні. За цей час було проведено уладання новогу шару асфальтного покриття, підняття та зниження бордюрів. Загалом за три місяці відремонтували понад 20 км доріг. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Капітально цьогоріч відремонтували вулицю Хрещатик (від вулиці Леніна до вулиці Котовського). Там підняли бордюри, люки і решітки зливової каналізації. Слід зазначити, що дана вулиця, у плані проведення ремонтних робіт вважалася однією із найскладніших.

Після того, як провели зняття старого асфальтного покриття, виявилося, що основа дороги не відповідає стандартам. Тут можна було зустріти стару бруківку, залізобетонні плити, а подекуди і просто пісок. У деяких місцях довелося переукладати основу, а вже потім ремонтувати саме дорожнє покриття.

Частково відремонтували вулицю Смілянську. Найскладнішою була ділянка біля Черкаської продовольчої компанії. Там довелося знімати залізничні колії, які вже понад 10 років не використовувалися.

Згідно плану були проведені ремонтні роботи на вулиці Благовісній, Гагаріна та  на проспекті Хіміків. Не встигли завершити роботи згідно графіка на вулицях Енгельса та Ільїна, ремонт даних доріг продовжать у наступному році.

 
Коментарі (0)