ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРемонт доріг вдарить по міськбюджету Одеси

Ремонт доріг вдарить по міськбюджету Одеси

Капітальний і поточний ремонт доріг у Одесі забере понад 16 млн грн з бюджету міста. Укладено відповідні угоди.

Управління дорожнього господарства Одеської міськради уклало угоди на поточний і капітальний ремонт доріг на суму 16,29 млн грн, - повідомлють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Так, компанії «Евродор» за 6,56 млн грн замовили капітальний ремонт вул. Щорса на ділянці від вул. Центральний аеропорт до Овідіопольської дороги, усього площею 13,7 тис. кв. м.

Планується замінити асфальтобетонне покриття і бордюри, влаштувати зупиночні кишені, відремонтувати тротуари, встановити пандуси (через автомобільну дорогу 6 шт. через внутрішньоквартальні проїзди 18 шт.), нанести розмітку і розмістити дорожні знаки.

СК «Автострой» отримає 9,73 млн грн на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі м. Одеси загальною площею 18,99 тис. кв .м. Згідно з техзавданням на більшості ділянки проведуть ямковий ремонт покриття.

Окрім останньої закупівлі, від початку року СК «Автострой» вже отримав підряди на ремонт одеських доріг на суму 11,62 млн грн. За даними ВДЗ, з цією компанією було підписано договорів на суму 204 млн грн.

 
Коментарі (0)