ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРемонт доріг змінив маршрути львівського транспорту

Ремонт доріг змінив маршрути львівського транспорту

Відсьогодні у Львові закривається для руху транспорту вул. Куліша. Обмеження триватиме до 30 серпня. До цього часу у русі громадського транспорту спостерігатимуться зміни.

Сьогодні у Львові на ремонт закривають частину вул. Куліша на ділянці від вул. Шпитальної до вул. Медової. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

З 14 липня до 30 серпня заплановано закрити частину вул. Куліша на ділянці від вул. Балабана до вул. Медової.

«Тут буде замінено інженерні мережі, влаштовано дорожню основу та замощено бруківку, будуть відновлені тротуари та влаштована велодоріжка, яка загалом пролягатиме від вул. Цехової і повертатиме на вул. Зернову. На цій вулиці велодоріжка вже влаштована», - йдеться у повідомленні.

А також зазначається, що на ділянці вул. Куліша від вул. Шпитальної до вул. Зернової ЛМКП «Львівводоканал» уже закінчив роботи з заміни водопровідно-каналізаційних мереж. Зараз там виконують дорожні роботи.

У зв’язку з закриттям нової ділянки вул. Куліша, буде внесено зміни у рух громадського транспорту. Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, міські автобуси оминатимуть закриту ділянку дороги в напрямку центру по пр. Чорновола з прямим поворотом на вул. Городоцьку, у зворотному напрямку по вул. Городоцькій - пл. Торговій – пл. Осмомисла – пл. Різні – пр. Чорновола.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», на час проведення робіт тролейбус №13 у напрямку до центру матиме кінцеву зупинку перед мостом за перехрестям пр. Чорновола – вул. Хімічна. У зворотному напрямку кінцева зупинка буде розміщена на пр. Чорновола біля палацу культури ім. Хоткевича.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 10 липня у зв’язку з ремонтом водопровідних мереж для проїзду було закрито вул. Газову. Обмеження діятиме до 31 липня.

 
Коментарі (0)