ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРемонт комунальних доріг в Хмельницькому оптимізувався

Ремонт комунальних доріг в Хмельницькому оптимізувався

Хмельниччина на сьогодні поточним та капітальним ремонтом відремонтувала 563 дороги комунальної форми власності. Це один із кращих показників в нашій державі.

У Хмельницькій області спостерігається серйозна позитивна динаміка в ремонті комунальних доріг, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Хмельницької ОДА.

«Якщо впродовж 2008-2009 років було освоєно 87 мільйонів гривень на ремонт комунальних доріг, то за останніх 2 роки – 182 мільйони гривень, що майже в 2,2 раза більше», - наголошує голова Хмельницької обласної державної адміністрації Василь Ядуха.

«Наразі поточним та капітальним ремонтом відремонтовано 563 дороги комунальної форми власності. Це один із кращих показників в нашій державі»,  – сказав керівник області.

За словами Василя Ядухи, в цілому для Городоцького району на ремонт комунальних доріг виділено 2,6 млн грн. Уже освоєно 1,8 млн грн. «Вважаю, що той потенціал, який має Хмельниччина має бути використаний. Для прикладу, у Летичівському районі побудовано близько 30 км доріг за рахунок соціального партнерства, за рахунок об’єднання зусиль влади і громади. Тобто завдяки бажанню людей зробити свої території привабливими для життя», – наголосив керівник регіону.

 
Коментарі (0)