ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняРемонт кримських доріг влетить у копійку

Ремонт кримських доріг влетить у копійку

Цьогоріч облаштування та догляд за дорожньою мережею обійдеться Сімферополю у 18 млн грн. Сума може бути збільшена за рахунок Республіканський комітет Криму з будівництва та архітектури.

У поточному році в бюджеті Сімферополя на облаштування та догляд за дорожньою мережею виділено 18 млн грн. Про це повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міськради Сімферополя Анатолій Рогов, - інформують «Новини Криму».

Сума розрахована на поточний, капітальний та аварійний ремонт доріг, на розмітку дорожньої мережі та переходів, ремонт світлофорів, розміщення «лежачих поліцейських», ремонт та встановлення огорожі вздовж доріг.

Анатолій Рогов зазначив, що до кінця липня буде повністю закінчена розмітка всіх доріг і пішохідних переходів, при цьому розмітку переходів планується оновити до початку навчального року. З початку року управлінням було освоєно близько 5 млн грн.

Крім управління ЖКГ ремонтом доріг у Сімферополі займається Республіканський комітет Криму з будівництва та архітектури, у якого в поточному році на утримання доріг передбачено 30 млн грн.

 
Коментарі (0)