ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРемонт львівських вулиць наближається до завершення

Ремонт львівських вулиць наближається до завершення

У Львові завершено ремонт вул. Січових Стрільців, і вже з кінця тижня для проїзду буде відкрите перехрестя вул. Пекарської – вул. Тершаківців.

У Львові буде повністю відкрито для проїзду вул. Січових Стрільців. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Проїжджою частиною вул. Січових Стрільців вже сьогодні зможе рухатись транспорт. Проте наразі продовжуємо роботи з облаштування велодоріжки. Залишилось лише встановити стовпці для обмеження руху», - зазначає заступник голови Галицької адміністрації з житлово-комунальних питань Андрій Зозуля.

Також варто зазначити, з 20 вересня планується відкриття перехрестя вул. Пекарської – вул. Тершаківців, усю ж вул. Пекарську для проїзду відкриють пізніше.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вул. Пекарській розпочали ще у травні. Тут відновлюють тротуари та бруківку.

«Наразі є проблеми з проплатою коштів казначейством. Тому усю вул. Пекарську для проїзду відкриємо пізніше. Потрібно ще зробити примикання з вул. Донцова, Чехова, а також тротуари» -розповіла заступник голови Личаківської районної адміністрації Галина Гладяк.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше було відкрито для руху транспорту проїзд по вул. Пекарська - Туган-Барановського.

 
Коментарі (0)