ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРемонт львівських вулиць закінчується заборгованостями

Ремонт львівських вулиць закінчується заборгованостями

У Львові завершився ремонт вул. Коновальця на ділянці від вул. Мельника до вул. Київської. Завершився заборгованістю.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Ми завершили ділянку дороги від вул. Київської до вул. Мельника. Тут повністю перекладена бруківка на проїжджій частині, також перекладені тротуари, частково викладена нова тротуарна плитка і замінені мережі, додатково влаштовано 37 оглядових каналізаційних люків, влаштовано 405 м велосипедної доріжки. Ремонт коштував 1,5 млн грн, кошти виділили з державного бюджету», - повідомив Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації.  

Вул. Коновальця входить у схему розвитку велоінфраструктури Львова. Тож окрім реконструкції дорожнього покриття та тротуарів, тут облаштували велодоріжку.  

«Велодоріжка на вул. Коновальця – ланка великої веломагістралі, яка сполучає центр міста з районами вул. Любінської і Кульпарківської. Я думаю, нею будуть дуже часто користуватися студенти, адже в майбутньому вона пройде через найбільші вищі навчальні заклади Львова. Велодоріжка тут облаштована як контрсмуга, навесні тут буде нанесено піктограму велосипеда, що повністю буде свідчити про її призначення», - розповів Олег Шмід, радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури.

На сьогодні за роботи на вул. Коновальця є велика заборгованість, перераховано лише 700 тис грн із потрібних 1,5 млн.   

«Вулицю укладали старою бруківкою, дорогу розширили на 1 метр та влаштували велодоріжку. Єдине що, нам ще не заплатили за ці роботи. Казначейство не проплачує коштів уже близько 2 місяців. Це критична ситуація, адже працівникам не виплачена зарплата, не сплачені податки та кредити», - повідомила директор «ШРБУ-65» Леся Магера.

Нагадаємо, довжина відремонтованої ділянки – 405 м, ширина  – 7 м, площа тротуарів – 3273,2 кв. м.

 
Коментарі (0)