ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаРемонт Слов'янської ТЕС влетить у копійку

Ремонт Слов'янської ТЕС влетить у копійку

На ремонт Слов'янської ТЕС опісля пошкоджень, нанесених під час бойових дій, знадобляться сотні мільйонів гривень. Про це говорять як на місцях, так і в міністерстві.

Вартість ремонтних робіт по відновленню Слов'янської теплоелектростанції оцінюється в 300-400 млн грн. Про це заявив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко, - повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Оцінка - від 300 до 400 млн вартості ремонтних робіт», - сказав Андрій Ніколаєнко на робочій нараді за участю прем'єр-міністра Арсенія Яценюк у Слов'янську Донецької області.

Перший заступник голови облдержадміністрації також додав, що на Слов'янській ТЕС працює близько 32 тис людей, підприємство забезпечує теплом селище Миколаївка, в якому живе близько 25 тис осіб.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за словами Міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Продана, відновити роботу СлТЭС навряд чи вийде до кінця поточного року. «Швидше за все, до початку року ця станція не буде працювати», - зазначив Міністр.

 
Коментарі (0)