ГоловнаНовини ЖКГПодіїРева отримав припис від НАЗК про порушення законодавства

Рева отримав припис від НАЗК про порушення законодавства

НАЗК внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону
Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону Міністру соціальної політики України Реві Андрію Олексійовичу, повідомляє прес-служба агентства.
 
Згідно з приписом, НАЗК вимагає провести службові розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню посадовими особами правопорушень, пов’язаних з корупцією, та вжити заходів у встановленому законом порядку. 
 
За результатами проведеної Національним агентством планової перевірки встановлені порушення щодо подання декларацій до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, стосовно 16-ти працівників Мінсоцполітики.
 
Також у приписі йдеться про вимогу надати Національному агентству інформацію про виконання Антикорупційної програми Міністерства соціальної політики України на 2017 рік за IV квартал та розпочати оцінку корупційних ризиків у діяльності Міністерства соціальної політики України у 2018 році.
 
Припис Національного агентства є обов’язковим до виконання. За невиконання припису керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП. 
 
Коментарі (0)