ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРинок біля ЦВК у столиці втратив «прописку»

Ринок біля ЦВК у столиці втратив «прописку»

У столиці продовжується полювання на незаконно розміщені тимчасові споруди. Цього разу під приціл потрапив ринок біля ЦВК. Днями торговий майданчик демонтували.

На площі  Лесі Українки у Києві біля Центральної виборчої комісії демонтували незаконний ринок. Роботи проходили на вихідних – зазначають у прес-службі КМДА.

«Протягом останнього часу тимчасовий ярмарок перетворився на осередок несанкціонованої торгівлі, яка налічує близько 50 наметів, жоден з яких не має дозвільної документації на розміщення засобів пересувної торгівлі на території міста. Ми розпочали системну роботу з контролю за дотриманням законності розташування тимчасових споруд. Усі МАФи, які з’явилися без будь-якої дозвільної документації, уже демонтують», – прокоментував ситуацію голова КМДА Володимир Бондаренко.

Окрім того, у повідомленні додається, що ринок біля ЦВК утримувався у повній антисанітарії, за деякими підприємцями фіксували незаконне споживання електроенергії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у КМДА вирішили звільнити площу перед виборчкомом ще на початку квітня, однак продавці попросили відстрочки і погодилися «переїхати» опісля Великодніх свят за умови надання аналогічних місць на офіційному ринку.

 
Коментарі (0)