ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняРинок робіт по енергоефективності житла становить 50 млрд євро

Ринок робіт по енергоефективності житла становить 50 млрд євро

Стало відомо, що на утеплення українських багатоповерхівок і проведення заходів з енергоефективності потрібно 40-50 мільярдів євро інвестицій

Стало відомо, що на утеплення українських багатоповерхівок і проведення заходів з енергоефективності потрібно 40-50 мільярдів євро інвестицій.

Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

"Зараз потреба українських багатоповерхових будинків в інвестиціях для здійснення заходів енергоефективності та утеплення становить близько 40-50 мільярдів євро", - зазначив Зубко.

Як додав він, в зв'язку з цим розроблена маршрутна карта для ОСББ та співвласників багатоквартирних будинків по роботі з Фондом енергоефективності. У ній чітко виписані заходи, які необхідно виконати домівках для отримання як фінансової, так і технічної допомоги від Фонду ЕЕ. А також принципи роботи майбутньої програми з термомодернізації багатоквартирних будинків від Фонду.

"Для майже 30 тисяч ОСББ, які вже сьогодні працюють в Україні, це стане своєрідною маршрутною картою як в технічному напрямку, так і в залученні фінансів в проекти з термомодернізації, як тільки Фонд енергоефективності запрацює в повну силу", - додав Зубко.

 

 
Коментарі (0)