ГоловнаНовини ЖКГТранспортРяд харківських вулиць доведеться оминути

Ряд харківських вулиць доведеться оминути

Харківські вулиці укотре потрапляють під обмеження. У місті продовжують ремонтні роботи доріг, у зв'язку із чим рух деякими вулицями ускладнюється.

На вулицях Харкова очікується ускладнений рух транспорту, у зв'язку із ремонтом автодоріг. Так, рух по вул. Чернишевській, на ділянці від пл. Поезії до вул. Раднаркомівської закрито до 18:00 10 листопада. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зазначається, що обмеження вводяться через асфальтування цієї ділянки. При цьому зберігається можливість наскрізного проїзду по вул. Скрипника, що перетинає вул. Чернишевську.

Також рух транспорту буде обмежено по правій смузі руху на пр. 50-річчя СРСР в бік пр. Гагаріна, на ділянці від пр. Героїв Сталінграда до вул. Ньютона, з 7:00 до 20:00 у неділю, 10 листопада,.

Так, рух буде організовано по зустрічній смузі. Це пов'язано з асфальтуванням пр. 50-річчя СРСР на цій ділянці.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Харків виділяє 10 мільйонів гривень на ремонт вулиць , на яких мають замінити асфальтобетонне покриття, відремонтувати тротуари та ін. Втім, на деяких із цих вулиць раніше уже проводилися ремонтні роботи.

 
Коментарі (0)