ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГРобоча група «поділилася» висновками щодо обґрунтованості тарифів

Робоча група «поділилася» висновками щодо обґрунтованості тарифів

Робоча група Комітету з питань будівництва, містобудування та ЖКГ Верховної Ради опублікувала результати вивчення обґрунтованості підвищення цін/тарифів на енергоносії та комунальні послуги.

Робоча група Комітету з питань будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства Верховної Ради оприлюднила звіт щодо обґрунтованості підвищення цін/тарифів на енергоносії та комунальні послуги. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Комітету.

«Звіт Робочої групи з розгляду питання обґрунтованості підвищення цін/тарифів на енергоносії та комунальні послуги направлено Голові Верховної Ради України Гройсману В.Б.», – йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, 8 квітня 2015 року у Комітеті утворено Робочу групу з розгляду питання обґрунтованості підвищення цін/тарифів на енергоносії та комунальні послуги.
 
Згідно з повідомленням, Робоча група опрацювала значні обсяги інформаційно-аналітичних матеріалів та статистичних даних, підготовила висновки в частині обґрунтованості цін на природний газ та цін/тарифів на теплову енергію та централізоване теплопостачання, напрацювала рекомендації Верховній Раді України та іншим відомства в частині внесення змін до законодавства та інших нормативно-правових актів.
 
До речі, одну частину Звіту можна завантажити тут, іншу – за посиланням.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», тарифи на комунальні послуги для українців можуть подешевшати мінімум на третину. У цьому запевнили у Робочій групі, яка досліджує обґрунтованість зростання цін.
 
Коментарі (2)
Коля Пухов1
30 Травня 2015 p. 18:47
Думаю, що усі ці субсидійні заяви і декларації -- це не що інше як своєрідна розвідна держави по своїм громадянам. Така собі хитрість по добуванню конфіденційної інформації про кожну українську сім"ю. Адже спочатку обіцяли нарахувати субсидії з квітня, потім з травня, тепер з осіні, а надалі, думаю, президент придумає трюк, що він не вказав з осені якого року, або щось подібне. Одночасно за вказівкою влади піде щільний потік критики щодо надання субсидій... Думаю, українці, вас і мене вкотре обманули.
Коля Пухов
31 Травня 2015 p. 21:04
Це зараз досить поширений прийом шахраювання: державні структури та їх посадові особи роблять вигляд, що сперечаються між собою на предмет порушених прав пересічних громадян. Але ці суперечки мають чисто показушний характер: порушення не тільки не припиняються, а можуть навіть поглиблюватись, поширюватись та "узаконюватись" у результаті цих удаваних суперечок. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Думаю, якесь копійчане зниження цін і тарифів можливе, адже зараз Україна отримала нові валютні кредити. За рахунок цього начебто затрималося знецінення гривні. Але це нагадує ін"єкцію для наркомана. Думаю, через два-три місяці ця валютна ін"єкція повністю розсосеться і гривня знову почне падать, а отже, тарифи і ціни -- зростати.