ГоловнаПослугиМіські проектиРобота водієм таксі у Львові — сталий прибуток з першого дня

Робота водієм таксі у Львові — сталий прибуток з першого дня

Можливість користуватися послугами таксі у будь-який час доби — одна з найбільших переваг міського життя. У Львові — туристичному осередку західної України — сервіс пасажирських перевезень завжди має значний попит серед городян та гостей міста.

Можливість користуватися послугами таксі у будь-який час доби — одна з найбільших переваг міського життя. У Львові — туристичному осередку західної України — сервіс пасажирських перевезень завжди має значний попит серед городян та гостей міста. Безліч замовлень у свята, вихідні та будні — характерна Львівська ознака, що надає можливість для власників автотранспорту залучитися до актуальної професії та забезпечити себе постійним прибутком.

Прозорі умови співпраці з сервісом

Найбільш сучасним сервісом таксі у Львові, що демонструє динамічний розвиток та відкриває перспективи для доброго заробітку, є європейська онлайн-платформа Bolt. З часу свого заснування у 2013 році компанія заручилася довірою понад 500 тисяч пасажирів у більш ніж 30 містах світу. Таксі «Болт» привертає користувачів до своїх послуг безпекою поїздок та обміркованою тарифною політикою. Водії, залучені до роботи у сервісі, насамперед цінують компанію за прості та прозорі правила співпраці, спрямовані на отримання сталого доробку:

  • пряме підключення до системи, без посередників;
  • гарантовані щотижневі виплати;
  • відсутність обов'язкових платежів;
  • система фінансових заохочень та бонусів;
  • низька комісія сервісу (12%), стягується тільки з виконаних замовлень.

Для роботи водієм у Львові запрошуються як власники транспортних засобів, так і водії, що не мають особистого авто. Компанія Bolt надає машину зі свого автопарку та забезпечує постійне надходження замовлень у кількості, яке гарантує отримання гідної заробітної плати.

Простий процес реєстрації

Важливою перевагою сервісу таксі Bolt є проста реєстрація, передбачена на початку співпраці з компанією. Надати пакет документів (водійські права категорії «В», паспорт, особисте фото, техпаспорт автомобіля, чинний страховий поліс) можна онлайн на сайті, через додаток Viber або безпосередньо у Львівському офісі «Болт».

Дистанційний розгляд резюме займає не більше двох діб. За результатами аналізу поданої інформації з претендентом буде проведено невеличку співбесіду. У разі схвалення кандидатури на Андроїд-пристрій водія завантажується додаток, за допомогою якого буде здійснюватись комунікація з пасажирами та техпідтримкою сервісу. Після отримання доступу до особистого кабінету та проходження курсу експрес-навчання з ефективного користування системою водій може починати роботу у службі таксі Bolt.

Вимоги до автомобіля та водія

Щоб прискорити процес реєстрації, важливо врахувати вимоги, які пред'являє сервіс «Болт» у Львові до транспортних засобів (приймаються чотиридверні седани, універсали, хетчбеки, мінівени, що не старші за 2003 рік виготовлення) та кандидатів на роботу водія Bolt:

  • водійський стаж не менш ніж 3 роки (додатковим плюсом буде успішний досвід роботи в таксі);
  • відсутність судимості та обмежень по стану здоров'я;
  • добре знання Львова, туристичних маршрутів, вміння орієнтуватися по карті та користуватися навігатором;
  • для водія платформи «Болт» важливі пунктуальність, комунікабельність, ввічливість, охайність та дотримання принципів відповідального водіння.

Обов'язковою умовою співпраці є підтримання у доброму технічному та візуальному стані робочого транспортного засобу.

Переваги роботи в системі Bolt

Зручність у всьому — основний принцип сучасної платформи пасажирських перевезень Bolt. Крім доступу до великої кількості замовлень, водій з першого дня у системі відчує усі переваги співпраці із європейським сервісом:

  • високий рівень доходу з самого початку діяльності;
  • самостійне визначення графіка та режиму роботи;
  • можливість повної або часткової зайнятості;
  • цілодобова кваліфікована технічна підтримка;
  • отримання додаткових бонусів, завдячуючи брендуванню авто та виконанню певного ліміту перевезень.

Водії системи мають можливість користуватися спеціальними знижками при придбанні палива, запчастин, витратних матеріалів та пільгами при страхуванні автомобіля.

Структура сервісу передбачає можливості для постійного росту прибутків. Водії, що оберуть співпрацю з Bolt основним видом заробітку, можуть розраховувати на зарплату близько 40 тисяч гривень у місяць.

 
Коментарі (0)