ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняРосія чекає пропозицій ЄС щодо тристоронньої «газової» зустрічі

Росія чекає пропозицій ЄС щодо тристоронньої «газової» зустрічі

Російська Федерація очікує від Євросоюзу пропозицій щодо змістовного наповнення тристоронньої зустрічі по газу. На даний момент дата проведення переговорів між Україною-Росією-ЄС не визначена.

Дата проведення тристоронньої зустрічі по газу у форматі Україна-Росія-ЄС ще не визначена. У РФ чекають від європейської сторони пропозицій щодо змістовного наповнення переговорів. Про це повідомила прес-служба Міністерства енергетики Російської Федерації.

«В даний час продовжується робота на експертному рівні з підготовки тристоронньої зустрічі у форматі Росія-Україна-ЄС. Ми очікуємо від європейської сторони пропозицій про її змістовне наповнення згідно з домовленостями, досягнутими на консультаціях експертів Росії, України і Єврокомісії в Брюсселі 16 квітня», - йдеться в повідомленні.
 
Також, в Міненерго Росії заявили, що після отримання і вивчення пропозицій ЄК буде прийматися рішення про можливість і терміни проведення наступної тристоронньої зустрічі на рівні Міністрів.
 
«На даний момент домовленостей з цього питання не досягнуто», - додали в російському Міненерго.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в «Нафтогазі» заявили, що російський «Газпром» заважає процесу об'єднання енергосистем України з сусідами. Монополіст відмовляється надавати НАКу інформацію по шиппер-кодами.
 
Коментарі (0)