ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняРосія домовляється з «ДНР» і «ЛНР» про постачання газу

Росія домовляється з «ДНР» і «ЛНР» про постачання газу

Росія домовляється з Донбасом про постачання газу. У свою чергу, в «ДНР» стверджують, що переговори про продаж російського газу пройшли успішно.

Росія домовиться з представниками Донбасу про постачання газу, сказав в ефірі «Російської служби новин» голова Комітету Держдуми з енергетики Іван Грачов

«Постачання газу за розумними цінами - це частина гуманітарної допомоги для зруйнованих і розбомблених регіонів», - пояснив пан Грачов.
 
Голова комітету додав, що через Луганськ проходить газопровід, який має вихід до Донецької області. За його словами, наявність цієї труби дозволить постачати області паливом.
 
У свою чергу, «Міністр» держбезпеки терористичної організації «ДНР» Леонід Баранов повідомив «Російській службі новин», що так званий глава «Міністерства палива і енергетики самопроголошеної республіки Грановський Олексій провів у Москві успішні переговори про продаж російського газу терористичним організаціям «ДНР» і «ЛНР». 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Україна може скоротити споживання природного газу за рахунок заміщення його біомасою з полів. За словами експертів, потенціал країни в цьому напрямку значний.
 
Коментарі (0)