ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання"Росія, найближчим часом унеможливила поставку води до Криму від слова зовсім" - Данілов

"Росія, найближчим часом унеможливила поставку води до Криму від слова зовсім" - Данілов

Унаслідок підриву Каховської ГЕС постачання води до тимчасово окупованого Криму найближчим часом стане фізично неможливим.
Унаслідок підриву Каховської ГЕС постачання води до тимчасово окупованого Криму найближчим часом стане фізично неможливим.
 
Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов сказав у ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляє "Україна Комунальна".
 
"Той акт, який зробила Росія, найближчим часом унеможливить поставку води до Криму від слова зовсім. Найближчі три, п'ять, десять років, до того часу, поки не буде відбудована ця дамба, постачання води в Крим буде просто фізично неможливим", - сказав Данілов.
 
Як повідомлялося, о 02:50 6 червня російські війська здійснили внутрішній підрив конструкцій на окупованій Каховській ГЕС, що призвело до підтоплення низки населених пунктів Херсонської області. Станом на 11:00 було зруйновано 16 затворів станції, будівлю ГЕС і вставку земляної греблі між будівлею ГЕС і шлюзом та адмінкорпусом. 
 

Генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота заявив, що Північнокримський канал внаслідок підрив Каховської ГЕС залишиться без води. 

 
Коментарі (0)