ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРозбиті дороги Луганська засипають сіллю і шлаком

Розбиті дороги Луганська засипають сіллю і шлаком

З метою забезпечення безпечного проїзду автотранспорту як тимчасовий захід в Луганську активно засипають вибоїни шлаком, а також ремонтують дороги спеціальної плиткою

Луганські дорожники проводять роботи по боротьбі з ожеледицею та відновленню доріг після зими.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міськради.

За інформацією комунального підприємства «Експлуатаційно-лінійне управління автошляхів», з метою забезпечення безпечного проїзду автотранспорту як тимчасовий захід в Луганську активно засипають вибоїни шлаком, а також ремонтують дороги спеціальної плиткою. Зокрема, 5 березня вибоїни в дорожньому полотні засипалися шлаком по вулицях Радянська, Годуванцева, Артема, К. Лібкнехта, Ватутіна та Будьонного. Сьогодні плитка укладається по вул. Оборонній.

Тривають планові роботи з вивезення снігу, і в поточному режимі проводиться прибирання сміття з проїжджої частини і обробка зупинок громадського транспорту.

Крім того, з вечора 5 березня, коли знову почалися сильні снігопади, в Луганську ведуться роботи по посипання проїжджої частини протиковзкими матеріалами, щоб уникнути утворення полою. У першу чергу обробляються спуски і підйоми, а також дороги, по яких масово рухається автомобільний транспорт.

На даний момент у роботі задіяно 13 одиниць спецтехніки. На обробку дорожнього полотна витрачена 351 т піскосоляної суміші.
У поточному режимі ведуться роботи по посипання вручну пішохідних переходів, тротуарів та зупинок громадського транспорту по всіх районах міста.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)