ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГРозенко: Підвищення ціни на газ не буде

Розенко: Підвищення ціни на газ не буде

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко запевнив, що ціна на газ не зростатиме.

Нещодавно уряд схвалив Фінансовий план «Нафтогазу» при умові збереження ціни на газ станом на 1 квітня 2017 року.

Про це Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко  заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Підвищення ціни на газ не буде! Фінансовий план «Нафтогазу» схвалений урядом при умові збереження ціни на газ станом на 1 квітня 2017 року», - написав Розенко.

Як повідомлялося раніше, на своєму засіданні 19 липня уряд схвалив постанови «Про затвердження очікуваних показників роботи наглядової ради ПАТ «НАК «Нафтогаз України» та «Про затвердження фінансового плану ПАТ «НАК «Нафтогаз України» на 2017 рік.

Кабмін очікує, що наглядова рада «Нафтогазу» буде реалізовувати стратегію компанії, забезпечувати ефективне корпоративне управління та звітність «Натогазу» і його дочірніх компаній, ефективну роботу комітетів наглядової ради, відбір кандидатів на заміщення вакантних керівних посад групи компаній; розробляти та впроваджувати систему внутрішнього контролю групи компаній, реалізовувати очікувані результати діяльності компанії та належне виконання рішень, прийнятих на загальних зборах.

Наглядова рада повинна звітувати про виконання очікуваних показників, подаючи відповідний звіт на річні загальні збори компанії. Ці показники мають бути переглянуті, коли наглядову раду обиратимуть на новий строк.

У схваленому Кабінетом міністрів фінансовому плані НАК «Нафтогаз України» на 2017 рік передбачено збереження фінансової стабільності енергохолдингу, а також. Крім того, згідно з документом, ціна на газ підвищуватися не буде.

 

 
Коментарі (0)