ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРозенко радить українцям поспішити з оформленням субсидій

Розенко радить українцям поспішити з оформленням субсидій

Віце-прем'єр порадив людям поспішити з оформленням субсидій, поки в управліннях соцзахисту немає ажіотажу

 

 

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко радить громадянам, які планують оформити субсидію, звернутися в управління соцзахисту вже зараз, не відкладаючи до початку опалювального сезону. Про це повідомила прес-служба віце-прем'єра.

«Ми прогнозуємо, що в цьому опалювальному сезоні субсидії отримуватимуть близько 9 млн українських сімей. Тому краще звертатися в управління соцзахисту вже зараз, щоб в листопаді-грудні не було ажіотажу і великого напливу людей», – сказав Розенко.

Віце-прем'єр-міністр запевнив, що в Державному бюджеті України передбачено достатньо коштів для надання субсидій всім, хто цього дійсно потребує.

«Кошти в бюджеті на субсидії є. Їх вистачить, щоб держава адресно допомогла всім тим, чий рівень доходів не дозволяє в повному обсязі самостійно оплатити газ і житлово-комунальні послуги»,– сказав він.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
30 Вересня 2016 p. 18:33
Особливо неприємна ситуація з комунальними платежами у тих, кого чиновники-можновладці спочатку примусово позбавили робочого місця по незалежним від працівника причинам ( в результаті так званих "ліквідацій" держпідприємств, установ, організацій), тобто спочатку забрали у людини заробіток, а потім штучно приписують цій людині уявний дохід та ще й у розмірі двох прожиткових мінімумів, і на підставі цієї фальсифікації значно зменшують субсидію або взагалі її не нараховують.