ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГРозенко:«Сьогодні немає жодних економічних передумов для підвищення тарифів на ЖКП»

Розенко:«Сьогодні немає жодних економічних передумов для підвищення тарифів на ЖКП»

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що наразі немає жодних підстав переглядати ціни на газ для населення й тарифи на житлово-комунальні послуги
Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що наразі немає жодних підстав переглядати ціни на газ для населення й тарифи на житлово-комунальні послуги, це він розповів у ефірі «112 Україна».
 
Віце-прем'єр-міністр зазначив, що, за даними НБУ, сьогодні інфляційні тенденції в Україні є нормальними, а інфляцію стримують у тих рамках, які зафіксовані в держбюджеті. Така стабільна ситуація триває вже протягом тривалого часу й вказує на те, що для перегляду або підвищення ціни на газ для населення немає підстав.
 
«Тобто сьогодні немає жодних економічних передумов для підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, підвищення цін на газ для населення. І я переконаний, що цього не відбудеться. Я як член уряду на сьогодні можу чітко говорити, що жодних рішень про підвищення ціни на газ для населення я особисто не підтримаю», – сказав Павло Розенко.
 
При цьому віце-прем'єр-міністр зазначив, що ціна на газ зафіксована.
 

«У нас зафіксована ціна на газ для населення на рівні 6879 гривень. Це на рівні минулого опалювального сезону. Сьогодні говорити про перегляд ціни в нас немає жодних підстав», – підкреслив Розенко. 

У приватних секторах, не завжди передбачена громадська система каналізації. Виходячи з цього, власники будинків змушені встановлювати на своїй ділянці вигрібну яму. Згодом, вона природно наповнюється. Вашій увазі представлена викачка вигрібних ям . Більш детально ознайомитися з пропонованими послугами можна на сайті https://asenizator-ilosos.in.ua.

 
Коментарі (0)