ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняРозгерметизація газопроводу в Полтавській області не вплинула на роботу українських ПСГ

Розгерметизація газопроводу в Полтавській області не вплинула на роботу українських ПСГ

Розгерметизація магістрального газопроводу “Уренгой - Помари - Ужгород” в Полтавській області 9 січня не вплинула на роботу українських ПСГ.
Розгерметизація магістрального газопроводу “Уренгой-Помари-Ужгород” в Полтавській області 9 січня не вплинула на роботу українських ПСГ. Вся система підземних газосховищ працює в штатному режимі, про це повідомила пресслужба АТ "Укртрансгаз".
 
"Розгерметизація магістрального газопроводу “Уренгой-Помари-Ужгород” в Полтавській області 9 січня 2021 року не вплинула на роботу українських ПСГ. Вся система підземних газосховищ працює в штатному режимі. Укртрансгаз готовий за необхідності змінити режим відбору газу до ПСГ, щоб в повному обсязі виконати замовлення своїх клієнтів. Також, завдяки злагодженим діям операторів ГТС та ПСГ, зобов’язання по транзиту природного газу з РФ до країн Європи буде виконано в повному обсязі", - говориться у повідомлені.
 
Укртрансгаз як оператора газосховищ України, як вказано, "координує свої дії з Оператором ГТС України під час ліквідації аварії". Сервісні підприємства Укртрансгазу готові за необхідності надати допомогу по ліквідації аварії.
 

Нагадаємо, за даними пресслужби ДСНС, розгерметизація газопроводу “Уренгой-Помари-Ужгород” з послідуючим факельним горінням сталася 9 січня о 15:53 на полі поблизу села Халепці Лубенського району на Полтавщині.  

 
Коментарі (0)