ГоловнаНовини ЖКГПодіїРозпочата виплата компенсації за зруйноване житло внаслідок конфлікту на Донбасі

Розпочата виплата компенсації за зруйноване житло внаслідок конфлікту на Донбасі

Компенсацію за зруйноване житло в наслідок конфлікту на Донбасі отримають 9 сімей в Донецькій області. Загальна сума компенсацій складе 2,7 млн ​​гривень
Компенсацію за зруйноване житло в наслідок конфлікту на Донбасі отримають 9 сімей в Донецькій області. Загальна сума компенсацій складе 2,7 млн ​​гривень, про це повідомили в пресслужбі Донецької облдержадміністрації. 
 
“Перші дев’ять заявників в Донецькій області отримають компенсацію за житло, яке було зруйновано в результаті збройної агресії Росії”, – йдеться в повідомленні.
 
Слід зазначити, що 13 листопада відбулося перше засідання комісії, де було розглянуто десять заяв про виплату грошової компенсації. Вісім будинків розташовані на території військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве, два – в місті Авдіївка. Однак, по одному з заяв комісія продовжила термін для прийняття рішення про компенсацію.
 
Крім цього, в Луганській області вісім сімей отримають компенсації за зруйноване під час бойових дій житло. Загальна сума виплат складе 2,3 млн гривень.
 

Нагадаємо, що представник української делегації в Тристоронньої контактної групи Арестович назвав суму грошей, яку на його думку потрібно виділити для відновлення Донбасу після війни з російськими і окупантами. Йдеться про суму від 15 до 21 млрд доларів. 

 
Коментарі (0)