ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаРозпочато перетворення Держенергоефективності на Агентство "зеленої" енергетики

Розпочато перетворення Держенергоефективності на Агентство "зеленої" енергетики

Розпочато перетворення Держенергоефективності на Агентство "зеленої" енергетики, яке буде ключовим крос-секторальним органом щодо реалізації політики "зеленого" переходу та забезпечення сталого розвитку країни
Розроблено прогресивну організаційну структуру, яка враховує чинні і перспективні функції та завдання Держенергоефективності, сказала перша заступниця міністра енергетики Ольга Буславець, про це повідомила пресслужба Міненерго.
 
"Підвищення енергоефективності - це не лише пріоритет для Міненерго, а й необхідна умова для сталого розвитку України. Ми розуміємо, які виклики і які можливості є перед нашою державою у фарватері Європейського "зеленого" курсу. Тому зараз розпочато перетворення Держенергоефективності на Агентство "зеленої" енергетики, яке буде ключовим крос-секторальним органом щодо реалізації політики "зеленого" переходу та забезпечення сталого розвитку країни", - зазначила Ольга Буславець.  
 
У Міненерго розповіли, що налаштовані приділяти особливу увагу цифровізації сфери енергоефективності та питанням ефективного моніторингу енергоефективних заходів.
 

"Планується широке залучення міжнародних партнерів. У Міненерго вже створено галузеву робочу групу "Ефективне споживання енергетичних ресурсів та реформа централізованого теплопостачання» в рамках трирівневої системи координації міжнародної допомоги", - йдеться у повідомленні. 

 
Коментарі (0)