ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняРівне частково залишили без води

Рівне частково залишили без води

Низку будинків на деяких вулицях Рівного залишили без води. Однак, у Водоканалі запевняють, що відключення водопостачання тимчасові, а водопостачання планується відновити через кілька годин.

У Рівному сьогодні відключили централізоване водопостачання у будинках на деяких вулицях міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Рівнеоблводоканал».

Зокрема, води немає за адресами вул. Набережна, 2, 4, 6, 8, 10, 10а, 14, 20,вул. Вербова, 24, 43, 45, 47, вул. 6-а Гвардійська, 6, вул. Макарова, 6, вул. Вінницька, провулок Вінницький.

Водопостачання планується відновити  до 17.00

«Підвезення питної води здійснюватиметься спецмашинами за заявками споживачів», - йдеться у повідомленні.

Крім того, сьогодні у місті також проводили ліквідацію прориву водогону на вул. Вербовій, 43.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці сьогодні без гарячої води залишились 729 споживачів, що в порівнянні з вчорашнім днем, на 186 випадків припинення ГВП менше. Зокрема, відключення гарячої води у Києві сьогодні спричинили пошкодження – 402 відключення споживачів, планові роботи та реконструкції – 299 випадків припинення ГВП. Ще 28 споживачів залишилось без гарячої води через припинення «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго».

 
Коментарі (0)