ГоловнаПослугиБудівництвоRYBALSKY — сучасний поліфункціональний район в історичній частині Києва

RYBALSKY — сучасний поліфункціональний район в історичній частині Києва

RYBALSKY — багатофункціональний житловий район, який будується на території колишньої промислової зони Рибальського півострова у Подільському районі столиці

RYBALSKY — багатофункціональний житловий район, який будується на території колишньої промислової зони Рибальського півострова у Подільському районі столиці. Приваблює зручною транспортною розв’язкою, продуманими до деталей плануваннями квартир, розвиненою інфраструктурою, яка необхідна для життя, роботи та відпочинку всією сім’єю.

Основна інформація, на яку варто звернути увагу

  • Новий житловий район знаходиться між Оболонню та Подолом за адресою: Набережно-Рибальська дорога, 3, 9.

  • Концепція ЖК РИБАЛЬСЬКИЙ розроблена з урахуванням архітектури старого міста. Заплановано будівництво дев’яти окремих будинків-кварталів висотою дев’ять поверхів.

  • Власники квартир можуть особисто стежити за ходом будівельних робіт. Щомісяця вони мають змогу відвідувати будмайданчик, щоб оцінити якість роботи, внести свої пропозиції щодо благоустрою прибудинкової території та вибору окремих матеріалів для оздоблення.

  • Над проектом працюють спеціалісти девелоперської компанії SAGA Development в кооперації з групою компаній Perfect Group.

  • Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією. Стіни викладають із цегли. Фасад утеплюють мінеральною ватою, що забезпечує високу енергоефективність будинків.

Асортимент пропозицій

У двох будинках ЖК RYBALSKY, які будуть здані в експлуатацію першочергово, заплановано 630 квартир. Серед них є варіанти з однією, двома, трьома й чотирма кімнатами. Останні представлені у двох варіантах — однорівневі та дворівневі з виходом на терасу. Також буде доступна оренда комерційної нерухомості в Рибальському.

Загальна площа житла варіюється від 44.2 до 171.91 м2. Забудовник пропонує 90 планувань, продуманих до деталей. Власники квартир також можуть перепланувати житловий простір з урахуванням особистих потреб.

У квартирах просторі житлові кімнати та кухні. Через великі вікна у приміщення потрапляє багато сонячного світла. Висота стелі — 2.82 м. Квартири продають без ремонту, тому тут можна реалізувати найсміливіші дизайнерські ідеї.

Сучасні технології

У ЖК Рибальський буде реалізована екосистема SFERA living system. Її мета — замінити традиційний ЖКХ та зробити комунікацію між жителями житлового району та керуючою компанією максимально ефективною. За допомогою мобільного застосунку SFERA власники квартир можуть викликати майстра, оплатити рахунки за комунальні послуги, дистанційно відкрити двері в під'їзд тощо.

Щоб дізнатися більше про вартість квартир та переваги ЖК RYBALSKY, зверніться до менеджерів відділу продажу. Вони дадуть відповіді на будь-які запитання.

 
Коментарі (0)