ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРізницю тарифів у Криму приборкають 11 мільйонами

Різницю тарифів у Криму приборкають 11 мільйонами

Підприємства паливно-енергетичного комплексу Криму отримають більше 11 млн грн на погашення різниці тарифів.

Підприємства паливно-енергетичного комплексу Криму отримають більше 11 млн грн на погашення різниці тарифів. Відповідне рішення прийнято на засіданні територіальної комісії з погашення заборгованості підприємств галузі, яке пройшло під керівництвом заступника Голови Ради міністрів Криму Азіза Абдуллаєва.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Ради Міністрів АРК.

Зокрема, 6 млн грн передбачається спрямувати на погашення заборгованості різниці з тарифів підприємствам водопостачання і водовідведення, 5 млн грн – підприємствам теплопостачання. «Ми повинні оперативно підготувати і надіслати до Києва всі документи, необхідні для отримання коштів, – зазначив віце-прем’єр. – Такі заходи уряду посприяють фінансовому становищу підприємств, які надають послуги водопостачання і водовідведення, теплопостачання».

Під час наради комісія затвердила суми заборгованостей підприємств водопостачання і водовідведення Білігірська, Феодосії, Алушти, Красногвардійського, Роздольненського і Красноперекопського районів. Також затверджено суми заборгованостей підприємств теплопостачання Сімферополя, Бахчисараю, Красноперекопська та ін.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабінету Міністрів розроблено порядок та умови надання в 2012 році субвенції з Державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги централізованого водопостачання і водовідведення. Сума для списання заборгованості за електроенергію підприємств, які надають послуги водопостачання і водовідведення в Криму, складе близько 124 млн грн.

 
Коментарі (0)