ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСаакашвілі анонсував реформу підключення до електромереж

Саакашвілі анонсував реформу підключення до електромереж

Голова Офісу простих рішень і результатів Міхеїл Саакашвілі анонсував презентацію реформи підключення до електромереж

Голова Офісу простих рішень і результатів Міхеїл Саакашвілі анонсував презентацію реформи підключення до електромереж. Голова Національного комітету з реформ зазначив, що дана реформа дуже актуальна для українського бізнесу.

Про це Міхеїл Саакашвілі повідомив у понеділок, 7 вересня. Він повідомив, що його команда внесла конкретику реформа, що допоможе збільшити обсяги фінансів, які надходять до Держбюджету.

"Презентація реформи підключення до електромереж, яку ми підготували до другого засідання Нацради реформ. Це надважлива тема, про яку буквально кричить весь бізнес в Україні. Ми пропонуємо дуже конкретні речі, які на практиці допоможуть бізнесу розвиватися і наповнювати бюджет країни!".

Раніше Міхеїл Саакашвілі представив свого партнера Маргулана Сейсембаєва, про якого говорив, що той є хлопцем одного з тисяч сіл Казахстану. Головний реформатор повідомив, що інвестор і громадський діяч з Казахстану Маргулан Сейсембаєв відповідатиме за міжнародну діяльність Офісу простих рішень і результатів.

Також нагадаємо, що на початку серпня Міхеїл Саакашвілі дав свою оцінку ситуації зі скасуванням в Україні формули "Роттердам+". Він заявив, що підходи до ціноутворення на вугілля та природний газ в Україну за принципом імпортного паритету (ціна на хабі в Європі плюс доставка) принципово не відрізняються. За його словами, після скасування "Роттердам+" ціни на вугілля та електроенергію для промислових споживачів в Україні зросли, передавало ASPI news.

 

 
Коментарі (0)