ГоловнаНовини ЖКГПодіїСБУ підозрює посадовців «Укрзалізниці» у завданні державі збитків на 10 млн доларів

СБУ підозрює посадовців «Укрзалізниці» у завданні державі збитків на 10 млн доларів

Генпрокуратура та СБУ проводять досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем посадовцями “Укрзалізниця”, яких підозрюють у безпідставному зниженні тарифів на перевезення в інтересах російських гірничо-збагачувальних холдингів
Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України проводять досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем посадовцями ПАТ “Укрзалізниця”, яких підозрюють у безпідставному зниженні тарифів на перевезення в інтересах російських гірничо-збагачувальних холдингів та експедиторських компаній, повідомляє прес-центр СБУ.
 
"Діючи в інтересах російських гірничо-збагачувальних холдингів та експедиторських компаній, вони безпідставно переглянули тарифні умови, значно занизивши їх. Тим самим державі завдано збитки на більше ніж 10 млн дол. США", - йдеться у повідомленні.
 
Правоохоронці провели низку обшуків за місцями роботи і проживання причетних до протиправної діяльності осіб. Отримані під час слідчих дій дані свідчать про вплив з боку так званих “наглядачів” на прийняття рішень керівництвом ПАТ “Українська залізниця”.

За версією слідчих, такі дії призводили до нанесення шкоди інтересам держави та отримання надприбутків російськими фінансово-промисловими групами. Також встановлено проведення окремими особами несанкціонованих переговорів від імені ПАТ “Українська залізниця” на території Російської Федерації. 

 
Коментарі (0)