ГоловнаНовини ЖКГТранспортСелу на Луганщині «відрізали» транспортне сполучення

Селу на Луганщині «відрізали» транспортне сполучення

У село в Луганській області перевізники відмовляються здійснювати автобусні маршрути. Наразі там проживає близько півтисячі людей. Тож, поїздки туди, на думку власників автобусних маршрутів, є невигідними.
У с. Стаханівець, що у Луганській області відмовляються курсувати автобуси. Припинення автобусних маршрутів у населений пункт, перевізники аргументують нерентабельністю поїздок, адже наразі у селищі проживає близько 500 осіб. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.
 
«Доведеться нав’язати рейси в Стаханівець тим перевізникам, у кого є вигідні маршрути в інших напрямках. Іншого виходу в нас немає. Крім того, відтепер пенсію будуть привозити з озброєною охороною безпосередньо в Стаханівець — так само, як і в багато інших сіл на лінії розмежування вогню. Це селище одне з найбільш постраждалих від так званої ЛНР та російських агресорів», - заявив губернатор області.
 
Крім цього, у селищі проблеми з медичної допомогою. У населений пункт відмовляються приїжджати автомобілі швидкої допомоги.
 
«Швидку» зобов’яжемо виїздити в Стаханівець за першим же викликом, про те, щоб люди залишалися без медичної допомоги, не може бути й мови», - сказав пан Москаль.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Луганській області в ніч з 2 на 3 травня були зафіксовані перестрілки з автоматичної зброї. Не вщухав «вогонь» у Новотошківці та Катеринівці. Інформації про постраждалих серед мирного населення чи руйнування немає.
 
Коментарі (0)