ГоловнаНовини ЖКГЖитлоСеред переселенців падає попит на пільгову іпотеку

Серед переселенців падає попит на пільгову іпотеку

За результатами другого етапу відбору, який відбувся 31 серпня, було вибрано 150 громадян, які отримали право на пільгове кредитування

 

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву завершив обробку заявок громадян, які отримали можливість взяти кредит на покупку житла за результатами другого етапу відбору для участі в програмі «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

За результатами другого етапу відбору, який відбувся 31 серпня, було вибрано 150 громадян, які отримали право на пільгове кредитування. Після опрацювання наданих документів було видано 53 іпотечних кредиту на 606 млн. Грн. Від участі в програмі відмовилося 18 громадян, а 79 не з'явилися до регіональних управлінь фонду.

24 кредиту було видано в Києві та Київській області, 9 - в Харківській, по 3 - у Дніпропетровській, Одеській та Полтавській, по 2 - в Донецькій і Львівській. Решта видали в інших регіонах.

За результатами першого етапу відбору, який відбувся 21 липня, було видано 66 кредитів внутрішньо переміщеним особам на 74,34 млн. Грн.

 

 

 

 
Коментарі (0)