ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСередній розмір субсидій в Україні склав 1,2 тис. грн

Середній розмір субсидій в Україні склав 1,2 тис. грн

У листопаді 2019 року субсидії отримали 3 млн домогосподарств.

 

У листопаді 2019 року субсидії отримали 3 млн домогосподарств. Про це повідомив заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко, передає прес-служба відомства.

Музиченко повідомив, що середній розмір субсидій минулого місяця становив 1,2 тис. Грн. Він також зазначив, що 95% субсідіантов отримують допомогу на оплату комунальних послуг в грошовій формі. На сьогоднішній день виплата субсидій профінансовано на 3.1 млрд грн.

Раніше повідомлялося, що українці отримали 1.63 млрд грн. субсидій на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг за перші 10 місяців 2019 року. Це на 30% більше, ніж за цей же період минулого року.

Крім того, з 1 січня 2020 роки держава забезпечить безкоштовну доставку пенсій і субсидій через АТ "Укрпошта" для майже п'яти мільйонів пенсіонерів. Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зазначив, тарифи на доставку пенсій не змінювалися вже 15 років і зараз вони абсолютно не покривають навіть прямі організаційні витрати "Укрпошти". За інформацією прем'єр-міністра, в минулому році збитки компанії за доставку пенсій склали 1.5 млрд грн., В 2017 році - 1.2 млрд грн. Таким чином, говорить Гончарук, виникла загроза щодо доставки пенсій "Укрпоштою" з початку 2020 року.

 

 

 
Коментарі (0)