ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСевастополь мільйонами очищатиме каналізацію

Севастополь мільйонами очищатиме каналізацію

Передбачено виділення 9,5 млн грн Севастополю, зокрема, 5 млн грн призначені на каналізаційні очисні споруди «Південні» і 4,5 млн грн - на каналізаційні очисні споруди в Балаклавському районі.

Міністерство регіонального розвитку Україна виділить Севастополю додатково 9,5 млн грн на очисні споруди.  

Про це «У.К.»  повідомили в прес-службі СМДА. 

Кабінет Міністрів України на засіданні прийняв рішення «Про виділення коштів для здійснення в 2012 році невідкладних природоохоронних заходів з виготовлення проектно-кошторисної документації каналізаційних об'єктів». 

Так, згідно з прийнятим розпорядженням Міністерству регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ доручено виділити кошти в сумі 30 млн грн. Фінансування передбачено за рахунок залишку коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища, який утворився на 1 січня поточного року для здійснення у 2012 році невідкладних природоохоронних заходів з підготовки проектно - кошторисної документації для каналізаційних об'єктів.Реконструкцію та будівництво об'єктів передбачається провести в 2012 і 2013 роках. 

В рамках даного розпорядження передбачено виділення 9,5 млн грн Севастополю, зокрема, 5 млн грн призначені на каналізаційні очисні споруди «Південні» і 4,5 млн грн - на каналізаційні очисні споруди в Балаклавському районі.

 
Коментарі (0)