ГоловнаВідеорепортажЕлектроенергетикаСевастополь на Водохреще може залишиться без світла

Севастополь на Водохреще може залишиться без світла

Севастополь на Водохреще частково залишиться без світла. Крім цього, у місті обмежать рух транспорту на кількох вулицях.

У Севастополі 19 січня на Водохреще планують тимчасово відключити електроенергію на кількох вулицях міста. «Севастопольенерго» пояснює такі незручності проведенням ремонтних робіт на трансформаторній станції. Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Севастопольенерго».

Так, в період з 10:00 до 13:00 у місті можливі відключення електроенергії за адресами:

вул. Горпищенко, 29-35; вул. Істоміна, 51; вул. Паршина, 2, 2-А, 5-23; вул. Цибулько, 8-10.

Крім цього, на час святкувань у Севастополі обмежать рух транспорту на кількох вулицях міста. «Проїзд обмежать на вулицях Єрошенко і Давньої (від площі 50-річчя СРСР до Херсонеса Таврійського)», - повідомляють у перс-службі «влади» міста.

Рух цими вулицями буде заборонено з 6:00 до 13:00 для всіх транспортних засобів, крім громадського транспорту та спеціального призначення.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на Волині через необхідність проведення термінових ремонтних робіт на залізничному переїзді перекриють одну з доріг регіону. Відтак, рух транспорту через цей переїзд буде обмежено з 20 по 23 січня.

 
Коментарі (0)