ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСевастопольці не хочуть «латати» шляхи

Севастопольці не хочуть «латати» шляхи

Севастопольська влада має намір відмовитися від ямкового ремонту доріг і займатися тільки капітальним ремонтом.

Севастопольська влада має намір відмовитися від ямкового ремонту доріг і займатися лише капітальним ремонтом. Це пов'язано з тим, що термін служби дорожнього полотна практично на всіх магістралях міста закінчився.

Про це журналістам повідомив начальник управління ЖКГ Севастопольської держадміністрації Олександр Панасюк.
 
«Роботи з укладання дорожнього полотна в Севастополі проходили в 70-і роки. Наразі термін служби покриття вийшов. Той ямковий ремонт, який ми з року в рік робимо, не приносить результатів. Тому ми будемо переходити на виконання полегшених капітальних ремонтів. Покриття буде фрезоване і повністю перекладатиметься», - поінформував Олександр Панасюк.
 
У бюджеті Севастополя на поточний рік на дорожні роботи закладено 19 млн грн, з них 8 млн грн - на капітальні ремонти. Зокрема, планується розширення дороги в районі вулиці Брестській, капітальний ремонт вулиці Миколи Музики, закінчення будівництва дороги до шпиталю ВМС України в бухті Омега.
 
Крім того, на ремонт вулиці Пожарова буде направлено 5 млн грн з коштів, які спрямовуються з федерального бюджету Росії на соціально-економічний розвиток Севастополя.
 
Вже йде капітальний ремонт вулиці Адмірала Октябрьського, який влада обіцяє закінчити до червня. Цей об'єкт обійдеться місту в 2 млн грн, однак розширювати вулицю, вічно забиту транспортом, не будуть.
 
«Якійсь реконструкції, розширення не буде, як би нам того не хотілося. Виконання таких робіт - це зовсім інші гроші і терміни. Цей проект обійшовся б місту як мінімум в 30 мільйонів. Крім того, там потрібно забивати буронабивні палі, які можуть негативно вплинути на стійкість ближніх будинків», - заявив Олександр Панасюк.
 
 
Коментарі (0)