ГоловнаНовини ЖКГТранспортСевастопольців на свята безкоштовно прокатять

Севастопольців на свята безкоштовно прокатять

У Севастополі 1 травня проїзд у тролейбусах буде безкоштовним, а на одному з закуплених у Норвегії поромів городяни і гості зможуть пройтися по бухті

У Севастополі 1 травня проїзд у тролейбусах буде безкоштовним, а на одному з закуплених у Норвегії поромів городяни і гості зможуть пройтися по бухті.

Про це повідомив журналістам перший заступник голови Севастопольської міської держадміністрації Сергій Савенков, інформує прес-служба.

«В Україні можна сказати побито рекорд по найкоротшому оформленню всіх документів на два закуплених у Норвегії пороми. Документи оформлені, прапор замінений на український. З дообладнанням причалу на Північній стороні пороми вийдуть на лінію», - сказав Сергій Савенков.

За його словами, після закінчення демонстрації, в Артбухті відбудеться короткий мітинг з нагоди придбання містом поромів.

Раніше перший заступник градоначальника заявив, що святкування 1 травня в цьому році планується провести, як у колишні часи з ходою, квітами, музикою, і це повинно об'єднати городян. При цьому віце-губернатор зазначив, що в місті буде вжито безпрецедентні заходи безпеки при проведенні святкування.

Як повідомлялося, в найближчі дні на лінію Артбухта – Північна вийдуть два пороми, придбаних в Норвегії, а по вулицях Севастополя вже ходять 10 нових тролейбусів, куплених містом і два тролейбуси, подарованих урядом Москви.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)