ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСевастополю припинили подачу електрики

Севастополю припинили подачу електрики

Частина Севастополя лишилася без світла. «Влада» окупованого Криму пояснює знеструмлення проведенням аварійних робіт в мережах. У свою чергу, з січня електропостачання міста буде забезпечуватися за графіком.

Кілька районів окупованого Севастополя залишилися без електропостачання. Про це повідомляє прес-служба «уряду» Севастополя. 

Згідно з повідомленням, центр міста, а також пр. Перемоги, Жидилова і Острякова знеструмлені в результаті проведення аварійних робіт в мережах Криму.
 
«У зв'язку з аварійними роботами в мережах Кримської енергетичної системи диспетчером «Крименерго» введена в дію системна автоматика відключення навантаження», - йдеться в повідомленні.
 
Окрім того, з січня електропостачання Севастополя буде забезпечуватися за графіком обмеження електроенергії 3 через 3 години. 
 
Графік відключень світла у місті введено через пониженням температури навколишнього середовища до від'ємних значень і значним зростанням споживання електроенергії, а також з причини зниження оперативного ліміту.
 
У свою чергу наголошується, що окупаційна «влада» вживає всіх заходів для забезпечення житлових будинків теплопостачанням, збереження працездатності систем життєзабезпечення та функціонування соціальних об'єктів.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Росія збільшила видатки на закупівлю електроенергії для окупованого Криму з України. Так, у наступному році Крим отримає 13,2 млрд руб. на придбання української електрики.
 
Коментарі (0)