ГоловнаНовини ЖКГТранспортСевастопольські маршрутки стають вимираючим видом

Севастопольські маршрутки стають вимираючим видом

У Севастополі планують зменшити число маршрутних таксі та збільшити кількість автобусів

Про це на засіданні сесії Севастопольської міської ради повідомив начальник відділу транспорту і зв'язку Севастопольської міської адміністрації Олександр Сінепалов.

За його словами, робота в цьому напрямку вже ведеться. Так, за новим 113 маршрутом будуть їздити тільки автобуси середньої місткості.

«Ми працюємо над проблемою зниження інтенсивності транспорту в центрі, та після закінчення дії договорів, укладених в 2008-2009 роках, будуть проводитися нові конкурси з урахуванням зменшення числа малих транспортних засобів та збільшенням кількості великих», - повідомив Олександр Сінепалов.

У свою чергу голова СМДА Володимир Яцуба заявив, що «мікроавтобуси з центру треба прибирати». Чиновник також запропонував керівникам підприємств-перевізників спільно з адміністрацією вирішити, хто буде закуповувати для міста автобуси великої місткості.

Нагадаємо, що нещодавно Севастопольська міська рада повідомила про те що транспорт малої місткості, повинен бути максимально задіяний в обслуговуванні віддалених маршрутів міста.

Новости Крыма

 
Коментарі (0)