ГоловнаНовини ЖКГТранспортСевастопольські маршрутки виганяють за місто

Севастопольські маршрутки виганяють за місто

Транспорт малої місткості, котрий нещодавно поступив у КП «Севелектроавтотранс» і вийшов на вулиці Севастополя, по яких прокладені тролейбусні шляхи, повинен бути максимально задіяний в обслуговуванні віддалених маршрутів міста.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Севастопольської міської державної адміністрації.

«У центрі міста повинні ходити тролейбуси і автобуси великої місткості, комфортабельні, але з невисокими цінами і пільговими місцями, передбаченими для окремих категорій громадян. Сьогодні «топіки» не тільки погіршують зовнішній вигляд центру, але й створюють на зупинках аварійні ситуації. Та й заробити великим транспортним засобам не дають, забирають пасажирів буквально у них «з-під носа». Якщо вони перемістяться на обслуговування віддалених, сільських районів, з одного боку - знизиться ціна проїзду через зрослу конкуренції, з іншого - збільшиться кількість рейсів, і жителям буде комфортніше добиратися на Північну, в Любимівку і Качу», - вважає глава міста Володимир Яцуба.

Також посадовець переконаний, що такий процес закономірний, він вже пройшов в багатьох великих містах Росії і України і є природним при умовах розвитку ринкової економіки. «Ми знайдемо компромісне рішення по автобусам, як ми знайшли його по катерам і поромам. І в наступному році обов'язково його вирішимо», - підсумував глава Севастопольської МДА.

 
Коментарі (0)