ГоловнаВибір редакціїЕнергозбереженняСформована більшість складу Наглядової ради Фонду енергоефективності

Сформована більшість складу Наглядової ради Фонду енергоефективності

Уряд призначив двох представників від Кабінету Міністрів України до складу Наглядової ради Фонду енергоефективності
Уряд призначив двох представників від Кабінету Міністрів України до складу Наглядової ради Фонду енергоефективності, повідомляє прес-служба Кабміну.
 
Це Юрій Гелетій, заступник Міністра фінансів України, який координуватиме роботу з державними коштами і міжнародними фінансовими інституціями, і Наталію Хоцянівську, директора Департаменту економіки систем життєзабезпечення Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України. 
 
Наталія Хоцянівська понад 5 років займається питаннями економіки підприємств тепло- та водопостачання. 
 
Наразі вже сформована більшість – 4 з 5 членів Наглядової ради. Очікуємо делегування представника від Європейського Союзу.
 
Нагадаємо, за результатами конкурсу, незалежними членами Наглядової ради Фонду енергоефективності вже стали Анджей Райкевич (Польща) та Юлія Сабатюк (Україна), з якими наразі укладаються контракти.
 

Наглядова рада Фонду енергоефективності формується в складі двох представників Уряду, двох незалежних членів і одного представника міжнародних донорів. Члени наглядової ради обираються на п’ятирічний термін, а одна й та ж особа може обиратися не більш трьох разів підряд і тільки шляхом конкурсного відбору. 

 
Коментарі (0)